Op maat.
Dat kenmerkt het werk van Van de Pol Scheepsbetimmering; het gaat op maat. Letterlijk, in het werk, maar ook voor u als klant. Van ontwerp of restauratieplan naar uitvoering, in overleg met u voor een sluitend resultaat.
Van de restauratie van een zeiljachtje tot het inrichten van een bedrijfsvaartuig

Scheepstimmer-
werk.
voorbeelden van houtwerk op en aan schepen.Ook mooi werk
Niet direct scheepstimmer-werk, wel bijzondere projecten.

Willem Jacob,
Design-interieur in een historisch bedrijfsvaartuig.Parcival,
De roef als woon&slaap-
kamer

Wij werken regelmatig samen met:
www,scheepstimmerwerk.nl
:www.scheepstimmermangroningen.nl
www.eismahoutwerk.nl
www.wouterman.nlmassief%20hout.htmlook%20mooi%20werk.htmlWillem%20Jacob.htmlParcival.htmlhttp://www.scheepstimmerwerk.nlhttp://www.scheepstimmermangroningen.nlhttp://www.eismahoutwerk.nlhttp://www.wouterman.nlook%20mooi%20werk.htmlshapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5shapeimage_2_link_6shapeimage_2_link_7
Hiernaast treft u enkele voorbeelden van werken die door ons uitgevoerd zijn. Elk project had zo zijn eigen karakter: de specifieke eisen van een bedrijfsvaartuig; een restauratie; wensen versus budget of meer luxe meubelwerk. Voorbeelden van werk op maat.
Van CNC-frees tot handschaaf; onze werkplaats is volledig ingericht om elke klus tot een goed einde te brengen. Met een eigen kade van 35 meter aan de Oude Rijn in Leiden die met staande mast te bereiken is -tot een diepgang van 2,5m.